36 17 40 17


 Toftegårds Allé 30, 2. sal
2500 Valby

Om Toftegård Lægehus

Speciallæge i almen medicin Kirstine Fossar Fabritius har drevet klinik på Toftegårds Alle 30, 2 siden 1. Juli 2014 og har pr 1. marts 2018 overtaget endnu en klinik på samme adresse efter Anette Schifter Knuthsen, som har ladet sig pensionere.

Klinikken deler venteværelse og andre faciliteter med Valby hudklinik v. Speciallæge Jakob Mutanu Jungersted (telefon: 36 17 24 14) samt Psykiater Ida Poulsen (telefon: 42 25 19 71).

Klinikken har tidsbestillingssystemet TID SAMME DAG. Du kontakter klinikken klokken 8 den dag, du vil ses af en læge, og så finder vi en tid til dig. Al øvrig henvendelse bedes vente til mellem kl 10 og 12. Du har også mulighed for at booke en tid via vores online tidsbestillings system dagen inden ønsket tid.

Ved fri-, ferie- og helligdage samt i weekender vil email-konsultationen være lukket.


LUKKEDAGE:   Klinikken holder vinterferie i Uge 7 Der henvises ved akut sygdom til vagtringen. Husk at forny evt recepter.
VIKAR: Fra foråret 2024 vil I fra tid til anden møde Læge Dorthe Kræmer i klinikken. Dorthe er speciallæge i almen medicin (2014) og har i en årrække haft egen klinik på Frederiksberg. Dorthe vil være i klinikken som vikar for Kirstine i forbindelse med kursus- og fridage.
UDDANNELSESLÆGE: den 1. oktober starter Thao Phuong Vo som ny uddannelseslæge i klinikken. Hun skal være i klinikken i 6 mdr som led i sin kliniske basisuddannelse. Thao har erfaring fra neurologisk afdeling.