36 17 40 17

 Toftegårds Allé 30, 2. sal
2500 Valby

Om Toftegård Lægehus

Speciallæge i almen medicin Kirstine Fossar Fabritius har drevet klinik på Toftegårds Alle 30, 2 siden 1. Juli 2014.

Klinikken deler venteværelse og andre faciliteter med Valby hudklinik v. Speciallæge Jakob Mutanu Jungersted (telefon: 36 17 24 14) samt Psykiater Ida Poulsen (telefon: 42 25 19 71).

Klinikken har tidsbestillingssystemet TID SAMME DAG. Du kontakter klinikken klokken 8 den dag, du vil ses af en læge, og så finder vi en tid til dig. Tiderne fordeles efter først-til-mølle princippet, med mindre der er tale om sygdom, som ikke kan vente. Øvrig henvendelse bedes vente til mellem kl 10 og 12. Du har også mulighed for at booke en tid via vores online tidsbestillings system dagen inden ønsket tid.

Ved fri-, ferie- og helligdage samt i weekender vil email-konsultationen være lukket.


Er du en af de 2,5 millioner borgere, som bruger Min læge-appen?

Så har du måske lagt mærke til, at du nu modtager ydelsesbeskeder, hvis du har været i kontakt med klinikken (og har den nyeste version af appen).

Det betyder:

• At du får indblik i den kontakt, du har haft med klinikken

• At du ikke skal betale for ydelsen/ydelserne

• At du kan se ydelsesbeskeden i appen den første hverdag efter din kontakt med klinikken

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om ydelsesbeskeder under fanen 'Journal' i Min Læge-appen {hvis du har en nyeste version af appen).

Her kan du også nemt slå notifikationer for ydelsesbeskeder fra.

SOMMERFERIE: Klinikken holder sommerferie uge 26 samt uge 30-32. Derudover er klinikken lukket 12/8-24. Der henvises til vagtringen
VIKAR: Fra foråret 2024 vil I fra tid til anden møde Læge Dorthe Kræmer i klinikken. Dorthe er speciallæge i almen medicin (2014) og har i en årrække haft egen klinik på Frederiksberg. Dorthe vil være i klinikken som vikar for Kirstine i forbindelse med kursus- og fridage.
UDDANNELSESLÆGE: den 1. april starter Anne Blaabjerg Ahm Sørensen som ny uddannelseslæge i klinikken. Hun skal være i klinikken i 6 mdr som led i sin kliniske basisuddannelse. Anne har erfaring fra neurologisk afdeling.